Wayward girls & wicked women (Connoisseur animation collection, 1981)
Αυτή η σειρά αναδεικνύει το εξαιρετικό έργο γυναικών δημιουργών ταινιών κινουμένων σχεδίων, εξυμνώντας την ποικιλία των τεχνικών, του στυλ και των θεμάτων