Leonard Maltin's animation favorites from the National Film Board of Canada (Image Entertainment, Inc. [Εταιρεία διανομής], 2001)
Ο Leonard Maltin φιλοξενεί στο "Entertainment tonight" μερικές από τις αγαπημένες τους ταινίες κινουμένων σχεδίων από την τεράστια συλλογή του National Film Board of Canada