Casino Royale - Campbell, Martin; Craig, Daniel, 1968- (Sony Pictures Home Entertainment, 2007)
Ο Τζέιμς Μποντ μπαίνει στη βαθμίδα των 00 κατασκόπων με δύο επιτυχημένες εκτελέσεις στο ενεργητικό του. Έτσι, η Μ, αρχηγός της Βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας, στέλνει τον νέο πράκτορα 007, στην παρθενική του αποστολή, που τον οδηγεί στη Μαδαγασκάρη, στις Μπαχάμες και τελικά στο Μαυροβούνιο. Εκεί, θα αντιμετωπίσει σε μία ριψοκίνδυνη παρτίδα πόκερ, στο περίφημο Casino Royale, τον Λεσίφρ, έναν αδίστακτο τραπεζίτη, που χρηματοδοτεί την τρομοκρατία...