Alfie - Gilbert, Lewis, 1920-2018; Caine, Michael (Widescreen DVD collection, 2005)
Ο Alfie είναι ένας νεαρός άνδρας της εργατικής τάξης του Λονδίνου. Είναι σίγουρος, γοητευτικός, εντελώς εγωκεντρικός και πολύ επιτυχημένος με τις κυρίες. Τις χρησιμοποιεί για την άμεση ευχαρίστησή του χωρίς καμία συναισθηματική δέσμευση. Η έλλειψη καλοσύνης προς αυτές τις γυναίκες έρχεται σε αντίθεση με την ψευδαίσθηση πως δεν προκαλεί κακό σε αυτές.