I soliti ignoti - Monicelli, Mario, 1915-2010; Monicelli, Mario, 1915-2010; Mastroianni, Marcello, 1924-1996; Cardinale, Claudia, 1939-; Gassman, Vittorio; Salvatori, Renato; Totò, 1898-1967 (Κλασσικός κινηματογράφος, 2005)
Δύο μικροαπατεώνες που σχεδιάζουν μια ληστεία κοσμημάτων, θα βρεθούν σ'ένα απόμερο σοκάκι, όπου θα τους παρουσιαστεί η ευκαιρία να κλέψουν μια ηλικιωμένη κυρία, μιας και η τσάντα της φαίνεται εύκολη λεία στο σκοτάδι. Όμως, ως εκ θαύματος θα κάνουν πίσω, θ'αρχίσουν να αναθεωρούν τη ζωή τους για το αν ο δρόμος του εύκολου χρήματος, που έχουν επιλέξει είναι ο σωστός.