Inland empire - Lynch, David, 1946-; Lynch, David, 1946-; Dern, Laura; Irons, Jeremy, 1948-; Theroux, Justin; Stanton, Harry Dean, 1926-2017; Ormond, Julia (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2006)
Για τα πρώτα σαράντα περίπου λεπτά του, αφηγείται την ιστορία μιας ηθοποιού η οποία ταυτίζεται επικίνδυνα με την ηρωίδα που ερμηνεύει σε μια ταινία. Αμέσως μετά, μια απότομη ρήξη με τη λογική και κάθε συνοχή στέλνει την Ντερν και τους θεατές σε ένα τρομακτικό δαίδαλο υποπλοκών, ονείρου και πραγματικότητας.