Nobody knows - Koreeda, Hirokazu, 1962-; Koreeda, Hirokazu, 1962-; Yagira, Yuya, 1990-; Kitaura, Ayu, 1992-; Kimura, Hiei, 1995-; Shimizu, Momoko, 1997- (Prooptiki, 2004)
Τέσσερα αδέλφια από διαφορετικό πατέρα ζουν απομονωμένα με τη μητέρα τους σε ένα διαμέρισμα του Τόκιο, χωρίς να έχουν πάει ποτέ σχολείο. Μια μέρα, ξαφνικά, η μητέρα φεύγει. Αφήνει λίγα χρήματα κι ένα μήνυμα προς τον μεγαλύτερο γιο της, ζητώντας του να προσέχει τα αδέλφια του.