Mr. Arkadin - Welles, Orson, 1915-1985; Welles, Orson, 1915-1985; Welles, Orson, 1915-1985; Arden, Robert, 1921-2004; Mori, Paola; Redgrave, Michael; Tamiroff, Akim, 1899-1972; Παξινού, Κατίνα, 1900-1973 (Classic films library, 2006)
Η ιστορία ενός ευρωπαίου μεγαλοκαρχαρία που δεν σταματά πουθενά προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του.