Grimm - Warmerdam, Alex van; Warmerdam, Alex van; Reijn, Halina, 1975-; Derwig, Jacob, 1969-; Gomez, Carmelo; Minguez, Elvira; Leysen, Johan (ArtFree, 2006)
Ένας άνεργος πατέρας εγκαταλείπει στο δάσος τα δύο του παιδιά, τον Γιάκομπ και τη Μαρί. Ο Γιάκομπ βρίσκει στην τσέπη του ένα γράμμα από τη μητέρα τους που τους προτρέπει να πάνε στον θείο τους που ζει στην Ισπανία. Όταν όμως τα δύο αδέρφια φτάνουν στον προορισμός τους τους περιμένει μια έκπληξη: ο θείος τους έχει πεθάνει. Η Μαρί γνωρίζεται εκεί με έναν πλούσιο Ισπανό γιατρό που ζει με την καταπιεστική αδερφή του και τον ερωτεύεται. Ο Γιάκομπ δυσανασχετεί με αυτή τη σχέση. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν η Μαρί και ο Ντίεγκο παντρεύονται. Απελπισμένος, ο Γιάκομπ προσπαθεί μάταια να τους χωρίσει. Όταν αποτυγχάνει, αρχίζει να προκαλεί έντονα τον Ντίεγκο. Η οργή όλων ξεφεύγει από τα όρια και στρέφεται εναντίον όλων.