Scent of a woman - Brest, Martin, 1951-; Pacino, Al, 1940- (Universal Studios, 2003)
Ένας νεαρός συνοδεύει για ένα Σαββατοκύριακο στην Νέα Υόρκη έναν οξύθυμο τυφλό στρατιωτικό, που έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει.