The shining - Kubrick, Stanley; Kubrick, Stanley; Kubrick, Stanley; Nicholson, Jack; Duvall, Shelley, 1949-; Crothers, Scatman; Lloyd, Danny, 1973- (Warner Bros Entertainment, 2007)
Ο Τζακ Νίκολσον υποδύεται τον Τζακ Τόρανς, ο οποίος αναλαμβάνει ως ο διαχειριστής στο ερημικό και πολυτελές ξενοδοχείο Όβερλουκ μαζί με τη γυναίκα του και το γιο τους. Για τον Τόρανς ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτοταν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο - ή μήπως όχι;