The fifth element - Besson, Luc; Besson, Luc; Willis, Bruce, 1955-; Jovovich, Milla; Oldman, Gary (Odeon, 1997)
Μετά από διακόσια πενήντα χρόνια στο μέλλον, η ανθρώπινη ζωή απειλείται από την άφιξη του Κακού. Μόνο το Πέμπτο Στοιχείο μπορεί να μπει φρένο στους σκοπούς του Κακού. Στον αγώνα αυτόν, ο πρώην στρατιώτης, νυν ταξιτζής Κόρμπεν Ντάλας πρωτοστατεί και τα βάζει με τον Μίστερ Ζονγκ που βοηθάει το Κακό.