A fish called Wanda - Crichton, Charles, 1910-1999; Cleese, John; Curtis, Jamie Lee, 1958-; Kline, Kevin; Palin, Michael (MGM Home Entertainment Inc., 2003)
Η Γουάντα είναι μια φιλήδονη κακοποιός που μετά από μια ληστεία προσπαθεί να ανακαλύψει που έχει κρύψει τα κλοπιμαία ο φυλακισμένος πλέον αρχηγός της σπείρας. Ο Οτο είναι ο βοηθός της Γουάντα, ένας παρανοϊκός τύπος με μεγάλο προσόν του να λέει ασυνάρτητες ιταλικές φράσεις που λειτουργούν στη Γουάντα ως αφροδιασιακό. Θύμα τους, ο δικηγόρος του φυλακισμένου αρχηγού, τυπικός άγγλος, τον οποίο προσεγγίζει η Γουάντα με σκοπό να εκμαιεύσει κάποιο στοιχείο. Συνεργάτης τους είναι ένας εκτελεστής με τραύλισμα και υπερβολική αγάπη για τα ζώα.