Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Francisco, C. R. L., Santos, T. P., Michelon, M., da Cunha, R. L., Sant'Ana, A. S., de Pinho, S. C., & Favaro-Trindade, C. S. (2025). Encapsulation of Food Bioactive Compounds Using PDMS-Based Microfluidic Devices. Bioactives Encapsulation : Food Applications, 159. https://doi.org/10.1007/978-1-0716-4538-3_11

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Francisco, Cristhian Rafael Lopes, Tatiana Porto Santos, Mariano Michelon, Rosiane Lopes da Cunha, Anderson S. Sant'Ana, Samantha Cristina de Pinho, και Carmen Silvia Favaro-Trindade. "Encapsulation of Food Bioactive Compounds Using PDMS-Based Microfluidic Devices." Bioactives Encapsulation : Food Applications 2025: 159. https://doi.org/10.1007/978-1-0716-4538-3_11.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Francisco, Cristhian Rafael Lopes, et al. "Encapsulation of Food Bioactive Compounds Using PDMS-Based Microfluidic Devices." Bioactives Encapsulation : Food Applications, 2025, p. 159, https://doi.org/10.1007/978-1-0716-4538-3_11.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.