-
1Academic Journal
Alternate Title: Методи за определување на содржина на шеќери во овошни сокови: од класични методи до модерни аналитички техники. (Macedonian)
Συγγραφείς: Ali, Redzep, Majstorov, Oliver, Ivanovska, Tanja Petreska, Zhivikj, Zoran, Petkovska, Rumenka, Petrushevska-Tozi, Lidija, Anastasova, Liljana
Πηγή: Macedonian Pharmaceutical Bulletin / Makedonsko Farmacevtski Bilten; 2024, Vol. 71 Issue 2, p3-11, 9p
-
2Conference
Συγγραφείς: Passot, Stéphanie, Fonseca, Fernanda, Brothier, Fabien, Bouhallab, Said
Συνεισφορές: Génie et Microbiologie des Procédés Alimentaires (GMPA), Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)-AgroParisTech, Science et Technologie du Lait et de l'Oeuf (STLO), Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)-AGROCAMPUS OUEST, Agence Nationale de la Recherche, Grant ANR-07-PNRA-010, Project LACLYS
Πηγή: FOOD PROCESS ENGINEERING IN A CHANGING WORLD Proceedings of the 11 th International Congress on Engineering and Food (ICEF11) 3 volumes ; 11. International Congress on Engineering and Food ; https://hal.science/hal-01190444 ; 11. International Congress on Engineering and Food, May 2011, Athènes, Greece. Petros S. Taoukis;Nikolaos G. Stoforos;Vaios T. Karathanos;George D. Saravacos Cosmosware, Ag. Ioannou 53, Athens, Greece, 0030 2106013922 cosmosware@ath.forthnet.gr, 2011, FOOD PROCESS ENGINEERING IN A CHANGING WORLD Proceedings of the 11 th International Congress on Engineering and Food (ICEF11) 3 volumes
Θεματικοί όροι: protéine, lyophilisation, lysozyme, lactalbumine, microparticule, assemblage, [SDV.IDA]Life Sciences [q-bio]/Food engineering, [SDV.AEN]Life Sciences [q-bio]/Food and Nutrition
Relation: PRODINRA: 200732
-
3Academic Journal
Συγγραφείς: Kumar, Sitesh, Pipliya, Sunil, Srivastav, Prem Prakash
Πηγή: Journal of Food Process Engineering; Jan2023, Vol. 46 Issue 1, p1-22, 22p
Θεματικοί όροι: LOW temperature plasmas, POLYPHENOLS, PLANT polyphenols, PLASMA materials processing, PHENOLS, DOUBLE bonds, HEAT treatment
Συνδεδεμένο Πλήρες Κείμενο -
4Academic Journal
Συγγραφείς: Martelli, Matteo
Πηγή: Asiatische Studien; May2021, Vol. 75 Issue 2, p485-512, 28p
Συνδεδεμένο Πλήρες Κείμενο -
5Academic Journal
Συγγραφείς: Himani, Kumar, Nishant, Prabhakar, Pramod K, Pant, Vimal
Πηγή: Starch / Staerke; Jan2021, Vol. 73 Issue 1/2, p1-12, 12p
Συνδεδεμένο Πλήρες Κείμενο -
6Academic Journal
Συγγραφείς: Scrivano, S., Gaggero, L., Gisbert Aguilar, J.
Πηγή: Rock Mechanics & Rock Engineering; Sep2019, Vol. 52 Issue 9, p2935-2948, 14p
Συνδεδεμένο Πλήρες ΚείμενοΘεματικοί όροι: FREEZE-thaw cycles, CHEMICAL weathering, CHEMICAL processes, GRAIN size, WEATHERING, STONE, DURABILITY
-
7Academic Journal
Συγγραφείς: Arslan, Muhammad, Xiaobo, Zou, Shi, Jiyong, Rakha, Allah, Hu, Xuetao, Zareef, Muhammad, Zhai, Xiaodong, Basheer, Sajid
Πηγή: European Journal of Lipid Science & Technology; Oct2018, Vol. 120 Issue 10, p1-1, 17p
Θεματικοί όροι: POTATO chip industry, FRENCH fries, FATS & oils, FRYING, HYDROCOLLOIDS
Συνδεδεμένο Πλήρες Κείμενο -
8Academic Journal
Συγγραφείς: Leon, Alicia M., Medina, Wenceslao T., Park, Dong J., Aguilera, José M.
Πηγή: Food Science & Technology International; Jul2018, Vol. 24 Issue 5, p414-423, 10p
Θεματικοί όροι: MICROGELS, FLUID foods, FOOD science, WHEY proteins, SODIUM alginate, ALGINATES
Συνδεδεμένο Πλήρες Κείμενο -
9Academic Journal
Συγγραφείς: Archaina, Diego, Leiva, Graciela, Salvatori, Daniela, Schebor, Carolina
Πηγή: Food Science & Technology International; Jan2018, Vol. 24 Issue 1, p78-86, 9p
Θεματικοί όροι: CURRANTS, POLYPHENOLS, ANTIOXIDANTS, ANTHOCYANINS, SPRAY drying
Συνδεδεμένο Πλήρες Κείμενο -
10Book
Συγγραφείς: Kleinhans, Agnes, Schröder, Jewe, Stähle, Philipp, Gaukel, Volker, Schuchmann, Heike P.
Πηγή: Process-Spray; 2016, p843-902, 60p
-
11Academic Journal
Συγγραφείς: Amiri‐Rigi, Atefeh, Abbasi, Soleiman
Πηγή: Journal of the Science of Food & Agriculture; Nov2017, Vol. 97 Issue 14, p4922-4928, 7p
Θεματικοί όροι: TOMATOES, LYCOPENE, MICROEMULSIONS, SAPONINS, TURBIDITY, INDUSTRIAL wastes, FOOD pasteurization
Συνδεδεμένο Πλήρες Κείμενο -
12Academic Journal
Συγγραφείς: Sankar, Karthikumar, Achary, Anant
Πηγή: Food Technology & Biotechnology; Oct-Dec2017, Vol. 55 Issue 4, p542-552, 11p
Θεματικοί όροι: BACILLUS subtilis, LIPASES, IMMOBILIZED cells, LIPOPHILICITY, CHEMICAL synthesis, ANTIOXIDANTS, BACTERIA
-
13Academic Journal
-
14Academic Journal
Συγγραφείς: Tai, Ya‐Nan, Xu, Min, Ren, Jing‐Nan, Dong, Man, Yang, Zi‐Yu, Pan, Si‐yi, Fan, Gang
Πηγή: Journal of the Science of Food & Agriculture; Feb2016, Vol. 96 Issue 3, p954-961, 8p
Θεματικοί όροι: LIMONENE, BIOTRANSFORMATION (Metabolism), PENICILLIUM digitatum, MICROBIAL growth, MONOTERPENES
Συνδεδεμένο Πλήρες Κείμενο -
15Academic Journal
Συγγραφείς: Kucner, Anna, Klewicki, Robert, Sójka, Michał
Πηγή: Food & Bioprocess Technology; Aug2013, Vol. 6 Issue 8, p2031-2047, 17p
Συνδεδεμένο Πλήρες ΚείμενοΘεματικοί όροι: BLUEBERRIES, DEHYDRATION reactions, POLYPHENOLS, VACCINIUM corymbosum, SUCROSE, HIGH performance liquid chromatography, ANTHOCYANINS
-
16Academic Journal
Συγγραφείς: Herfort, D., Moir, G.K., Johansen, V., Sorrentino, F., Arceo, H.Bolio
Πηγή: Advances in Cement Research; Oct2010, Vol. 22 Issue 4, p187-194, 8p
Θεματικοί όροι: PORTLAND cement, CEMENT clinkers, CEMENT composites, HOMOGENEITY, CHEMICAL reactions, FLUORIDES, CHEMICAL systems
-
17Review
Συγγραφείς: Dufault, Olivier
Πηγή: AMBIX; Feb2020, Vol. 67 Issue 1, p104-106, 3p
Θεματικοί όροι: ALCHEMY, HISTORY of science, NONFICTION
Reviews & Products: GREEK Alchemy from Late Antiquity to Early Modernity (Book)
People: NICOLAIDIS, Efthymios
-
18Academic Journal
Συγγραφείς: Zlatanović, Snežana, Kalušević, Ana, Micić, Darko, Laličić-Petronijević, Jovanka, Tomić, Nikola, Ostojić, Sanja, Gorjanović, Stanislava
Πηγή: Foods; Nov2019, Vol. 8 Issue 11, p561-561, 1p
Θεματικοί όροι: COOKIES, FLOUR, APPLES, DIETARY fiber, DEHYDRATION, PARTICLES
-
19eBook
Συγγραφείς: Tampakis, Kostas (ED), Numbers, Ronald (ED)
Resource Type: eBook.
Categories: SCIENCE / History
-
20eBook
Συγγραφείς: Steven M. Oberhelman
Resource Type: eBook.
Categories: HISTORY / Ancient / General, MEDICAL / History, SCIENCE / General