-
1Academic Journal
Συγγραφείς: 巩芳娥,虎云青,徐丽,张波,任志勇,贾星宏 GONG Fang′e, HU Yunqing, XU Li, ZHANG Bo, REN Zhiyong, JIA Xinghong
Πηγή: Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 12, Pp 142-146 (2023)
Θεματικοί όροι: ‘温185’核桃;鲜核桃;低温冷冻;保鲜, wen 185 walnut, fresh walnut, low temperature freezing, preservation, Oils, fats, and waxes, TP670-699
Περιγραφή αρχείου: electronic resource
Relation: http://tg.chinaoils.cn/zgyz/ch/reader/create_pdf.aspx?file_no=20231223&flag=1; https://doaj.org/toc/1003-7969
Σύνδεσμος πρόσβασης: https://doaj.org/article/2176e9e71f4244618e1c0005d4dad20b